Clubdagar på Intersport
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bollnäs GIF Fotbollsförening
Fotboll

Brännbollsyran 2023

Välkommen till Brännbollsyran i Bollnäs – 27 år av glädje!

 

 

Spelprogram och efteranmälningar

Spelprogrammet kommer finns på hemsidan www.bollnasfotboll.se under vecka V27.

Ni som vill efteranmäla spelare till laget gör det genom att Swisha 325 kr/pers till 1235021878 märk med lagnamn. Det ska ske senast den 17 juli. Efteranmälningar efter det görs endast i samband med lagledarträffen. Vi tar inte emot efteranmälningar efter den kvällen.

 

Välkommen till lagledarträff/informationsmöte onsdag 19 juli klockan 19.00

Scandic hotel, Bollnäs.

Vi finns på plats från 18.00 (så vi hinner med deposition, efteranmälningar o dyl. före )

 

Det är obligatoriskt att minst en spelare från varje lag finns på plats för information inför Yran.

 

De som ska göra efteranmälningar av spelare är välkommen lite tidigare. OBS endast kontantbetalning eller swish, inga kort!

 

Samlings-/tältplatser

Många lag har en samlingsplats, vanligen ett tält, intill planerna under Brännbollsyran. Vi kommer att ta ut en depositions-avgift på 1 000 kr (kontant) för de som önskar en särskild samlingsplats för laget, det gör vi i samband med lagledarträffen.
Det betyder att de som plockat ihop ordentligt efter sig och städat, får tillbaka sin inbetalade avgift. När ni städat och tagit era sopor till containern söker ni upp Micke Henriksson BGIF/FF, som finns på plats för att kolla av platsen och kan lämna tillbaka depositionen. Det här ska ske under lördagen innan laget lämnat sin plats. De som inte skött sig får inga pengar tillbaka.

 

 

OBS att samlingsplatserna och området runt ska städas efter avslutat spel, både fredag och lördag. Det kommer att finnas gott om soptunnor och en container för sopor.Större saker som ex trasiga tält och liknande packas ihop ordentligt och läggs i container, men, där vill vi inte ha möbler! OBS möbler måste ni själva frakta bort, direkt efter att laget spelat färdigt på lördagen. Bollnäs GIF/FF Ungdomslag hjälper till med städning, och tar gärna emot all pant, därmed undviker vi att obehöriga är i tälten och rotar.

 

Mat & dryck

Mat och dryck kommer, liksom tidigare, att säljas intill spelplanerna. Där kommer det att finnas hamburgare, langos, fika mm.

 

 

Fri entré dagtid

Hälsa släkt och vänner välkomna att heja på er under Brännbollsyran! Det är fri entré för alla som vill titta på brännbollen.

 

 

Välkommen till åretsfestyra i Bollnäs, den största nöjeshelgen!

 

 

Kenneth Carlsson                             

BOLLNÄS GIF FOTBOLL                   

yran@bollnasfotboll.se

tel 070-3419667

 
Våra sponsorer