Föreningsshop 2022
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bollnäs GIF Fotbollsförening
Fotboll

Föreningen
Vi är Bollnäs kommun och Hälsinglands största fotbollsförening!
 
Varje år aktiverar föreningen ca 700 medlemmar, gamla som unga. Föreningen strävar bland annat efter en bred och kvalitativ ungdomsverksamhet som ger utrymme för välutbildade, positiva och kreativa fotbollsspelare. Den målsättningen innebär också att stora delar av föreningens seniorlag självförsörjs med egna "produkter".
 
Säsongen 2021 har vi 12 st ungdomslag igång i seriespel, varav 5 st flicklag.
Vi har 4 seniorlag varav 2 damlag.
 
Föreningen är även aktiv i "Integration Genom Föreningslivet" som är ett projekt som Bollnäs Kommun och flyktingverksamheten drog igång 2013.
Projektets syfte är att öka inkludering och mångfald i samhället.
 
Bollnäs Lilla Champions League är en del av projektet som föreningen drivit sedan 2016 och som fortsätter under 2021.
Intresset har varit mycket stort och cirka 170 barn och 30 ledare är involverade.
 
Vi fortsätter även med Bollskoj för barn 4-7 år.
 
Bollnäs GIF Fotboll vill vara en förening som är inkluderande och öppen för alla ur ett mångfaldsperspektiv, du ska kunna delta i föreningens verksamhet oavsett bakgrund
 
Välkommen!

 

Historik


År 1895 bildades Bollnäs Gymnastik- och Idrottsförening (Bollnäs GoIF). Föreningen tillhör landets äldsta och genom åren har dess verksamhet bestått av skidåkning, bandy, backhoppning och fotboll. Länge utgjorde idrottsgrenarna sektioner i den gemensamma föreningen men så småningom upplöstes paraplyorganisationen. Idag representeras föreningsfärgerna istället av de enskilda föreningarna Bollnäs GIF Bandyförening (Bollnäs GIF/BF) och Bollnäs GIF Fotbollförening (Bollnäs GIF/FF).

 
Våra sponsorer