F 05

Sandviken för svåra i träningsmatchen
2020-07-29 20:57
Åbyggeby IP, 2020-07-29
Träningsmatchen mot Sandvikens IF i Åbyggeby slutade med förlust 3-5 efter underläge 1-4 i halvtid. Sandviken dominerade första halvlek med fint spel, snabba pass och kvicka fötter. I paus efterlyste Bollnäs tränare bättre inställning och fokus. En lyckad taktisk förändring och spelare  med rätt inställning fick matchbilden att förändras i andra halvlek. Sandviken fick trots det första målet efter paus, men sen kom Bollnäs in mer och mer i matchen. Närmare än 3-5 kom dock inte Bollnäs trots flera bra lägen. Samtidigt storspelade Vera i mål med flera frilägesräddningar så slutresultatet var rättvist. Ytterligare två 06-or debuterade mycket starkt  i F-15 idag och en av dom,  Amelia Zetterkvist, höll sig fint framme när hon satte 3-5 efter starkt förarbete av Elin Hed. Elin som för övrigt gjorde de första två målen. En nyttig och rolig genomkörare för tjejerna efter sommaruppehållet som i nästa match ställs mot Trönö-Rengsjö i F-16 DM semifinal.
Målen: Elin Hed 2, Amelia Zetterkvist 1.