F 05

Oavgjort 3-3 mot Brommapojkarna
2020-08-14 21:29
2020-08-14 Sävstaås. Träningsmatch mot Brommapojkarna F06
Fjärde matchen på åtta dagar och bara en avbytare. Förutsättningarna var inte de bästa för Bollnäs när Brommapojkarna gästade Sävstaås på fredagskvällen. Men Bollnäs visade inga trötthetstecken från start utan satte full fart framåt med flera frilägen inom några minuter. Första målet kom dock snabbt när Elin Hed satte sitt tredje läge. Innan halvleken var över blev Elin åter frispelad av en lång passning från målvakten, för dagen Philip Hed från Växbo P15, och satte säkert 2-0. I andra halvlek tog BP över mer av spelet mot ett allt tröttare Bollnäs. De gjorde både 2-1 och 2-2 innan Elin Hed fullbordade sitt Hat trick till ledning 3-2. Därefter gjorde Philip Hed en strålande dubbelräddning på BPs första straff för dagen. De fick sen ytterligare en straff i 77::e minuten som resulterade i kvittering 3-3,  Bollnäs höll mot bra på slutet och oavgjort resultat var rättvist. Dagens publik 37 personer, precis som förra matchen.