Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Jwan "Dido" Hussein ansluter till Bollnäs GIF Fotboll
2018-08-09 19:55
Bollnäs GIF Fotboll är glada att kunna presentera att vi har nått en överenskommelse med Bollnäs Kurd IF och den 22-årige forwarden Jwan "Dido" Hussein. Dido kommer att spela i tröjnummer 11 och gör sin debut redan på lördag då vi tar emot BKV Norrtälje på Sävstaås. 

Hittills under säsongen har Dido representerat Bollnäs Kurd IF i elva matcher i division 5 och gjort 18 mål.

Dido var på plats på Sävstaås under torsdagen där han genomförde sin första träning.
- Det känns bra och roligt att vara tillbaka i det lag där allt började. Jag har haft en svår skada men nu är jag tillbaka och kroppen känns fräsch. Det blir ett helt annat motstånd i division 2 jämfört med division 5 men det ska bara bli roligt.

Tränaren Magnus Jonsson är nöjd över att ha fått tillbaka Dido i den orangeblå tröjan.
- Vi får tillbaka en kille som kan hota rejält sista tredjedelen och i offensiv box. Han har en unik förmåga att skydda boll i hög fart och är väldigt oförutsägbar. Men vi ska inte lägga alltför stor press på Dido eftersom han varit borta från den här nivån ett tag. När han är frisk är han absolut bland de bästa spelarna i den här serien.

Magnus Jonsson menar att Didos ankomst betyder mycket för föreningen även utanför planen. 
- Dido är en kille som förknippas med Bollnäs, en kille som tillsammans med Hamode är en inspiration för pojk-och juniorspelarna. De tar hand om de yngre spelarna på ett väldigt bra sätt och skapar positivitet och en skön stämning i truppen.

Med detta hälsar vi Dido välkommen tillbaka till Bollnäs!

Joel Sundström
 
Våra sponsorer